HOME

 

 

 

Mission statement:

                                   Ons in leven houden met werken, gedreven door nieuwsgierigheid en in het besef dat niemand alleen voldoende weet.

 

Inhoud van deze site:

LIBERALE POLITIEK - Binnen en buiten onze politieke partijen dragen we drie motto's uit, namelijk 'Voor het sociaal liberalisme en voor Europa', 'Randland in plaats van Randstad', en 'Middagh - Humsterland in één nieuwe Gemeente'. Gelukkig dacht de meerderheid er ook zo over en mochten we nog weer eens lijstduwers worden.

ZAKEN - Momenteel hebben we nog één onderneming, namelijk de Weijs Advies * Groningen, waarin o.a. Janny de Weijs - Krol zich bezig houdt met freelance journalistiek en in diverse (openbare) besturen zitting heeft, terwijl Rolf de Weijs met publiciteit, management, juridische, fiscale, economische en commerciële vraagstukken bezig is.
Het meest bijzondere thema voor ons is momenteel dat niemand buiten Noordoost Groningen zich serieus bezig houdt met de broodnodige wijziging van de Mijnbouwwet, maar er is hoop want bij de rechtbank in Groningen is een speciale aardbevingskamer ingesteld.

(MANAGEMENT) LITERATUUR - Naast een bundel Essays - FOSSIELVORMING BIJ LEVEN en andere hoofdstukken van commercieel management - schreef Rolf de Weijs voor een handvol uitgevers leerstof en tijdschriftartikelen over commercie, riskmanagement, sales, business en politiewerk. Soms een gedicht, zoals over een blonde zonnesteek, de toekomst of de onschuld van de schroefdop.

--------------------